Csömöri Lovas és Természetbarát Közhasznú Egyesület Székhely/Levelezési cím: 2141 Csömör, Középhegy utca 81.

Adószám: 18716779-1-13
Bankszámlaszám:
65100242-11057020
 

Menü

Hírek

Egyesület története

Alapdokumentumok

Közhasznúsági jelentések

Közgyűlési jegyzőkönyvek

Tisztségviselők

Tagnévsor

Bajnokaink

 

Partnereink

Magyar Lovas Szövetség

Magyar Póniklub Szövetség

Csömör Nagyközség Önkormányzata

Szedervölgyi lovarda

Cinkotai lovasudvar

 

Támogatóink

Auchan Magyarország Kft.

Ferenci Kiadó Bt.

Tim Oil Bt.

Cinkotai Földmûvelõ Szövetkezet

 

Ajánlja fel adója 1%-át a Csömöri Lovas és Természetbarát Közhasznú Egyesület számára!

Adószám:
18716779-1-13

   
 

Csömöri LTKE sikerek a díjugrató Korosztályos Championátuson 2017-ben!

2024-01-31 21:48

Idén, 2017-ben Diósgyőrben a Lovagi Tornák terén rendezték a díjugrató Korosztályos Championátus 1. fordulóját. Három Csömöri LTKE-s lovas vett rész a bajnokságon: Szeép-Pataki Júlia (a tavalyi serdülő B bajnok), Szabó-Lódi Petra és Horváth Béla Bence. Juli az első nap második, harmadik nap pedig 4. lett a serdülő B korosztályban, valamint a csapatversenyben a 2. helyezett csapat tagja volt.

Bence és Petra, a csapatversenyben a nyerő, Pest megye II-es csapat tagjai voltak. Két Pest megyei csapat zárt hibátlannal az első fordulón, ahol is összevetés döntött az első helyről, ahol Bence hibátlan lovaglása után átvehették a csapat tagjai az első helyért járó értékes Horze nyereményeket.

A 130 cm-es utánpótlás korosztály szombati döntő napján Horváth Béla Bence Grandiosoval a 2. helyet szerezte meg, hibátlan összevetés után. Szabó-Lódi Petra a serdülő B (13-15 évesek) kategória 115 cm-es döntőjében hibátlan lovaglás után a 9. helyen végzett.

Bábolnán rendezték a második és egyben döntő fordulót, augusztus 31. és szeptember 2. között.

Szeép-Pataki Júlia Bognár Csitrivel az első nap a legmagasabb stíluspontot kapta Stróbl Dorottya stílusbírótol és az összevetésben is ő volt a leggyorsabb, így 1. helyet szerzett. Összesítettben Juliék a 4. helyen végeztek 2017-ben. Gratulálunk Neki és edzőjének, Kárpáti Ritának!

A Szabó-Lódi Petra-Fetti Primadonna, Jován Lilien-Cherutti, Stiedl Anna Blanka-Karaván és Horváth Béla Bence-Grandioso összeállítású Pest megye II-es csapata (csapatvezető: Varga Zoltán) a második fordulón 3. helyen végzett, azonban még ez is elég volt ahhoz, hogy ők legyenek 2017 Korosztályos Csapat Championjai! Gratulálunk az egész csapatnak, Petrának és edzőjének, Bencének különösen!

Horváth Béla Bence a dupla pontot érő harmadik, döntő napon, vizesárokkal nehezített 130 cm-es pályán egy verőhibát vétve, az 5. helyen végeztek és így 2017-ben 5. helyen végzett az egyéni bajnokságban. Gratulálunk Neki is és edzőjének, Bazsó Gergelynek!

A győztes csapat, Pest megye II.

B Bence Horváth fényképe.

Horváth Béla Bence és Grandioso

B Bence Horváth fényképe.

Szabó-Lódi Petra és Fetti Primadonna

Petra Lódi fényképe.

Szeép-Pataki Júlia és Bognár Csitri

Bábolna Nemzeti Ménesbirtok/ Bábolna National Stud fényképe.