Csömöri Lovas és Természetbarát Közhasznú Egyesület Székhely/Levelezési cím: 2141 Csömör, Középhegy utca 81.

Adószám: 18716779-1-13
Bankszámlaszám:
65100242-11057020
 

Menü

Hírek

Egyesület története

Alapdokumentumok

Közhasznúsági jelentések

Közgyűlési jegyzőkönyvek

Tisztségviselők

Tagnévsor

Bajnokaink

 

Partnereink

Magyar Lovas Szövetség

Magyar Póniklub Szövetség

Csömör Nagyközség Önkormányzata

Szedervölgyi lovarda

Cinkotai lovasudvar

 

Támogatóink

Auchan Magyarország Kft.

Ferenci Kiadó Bt.

Tim Oil Bt.

Cinkotai Földmûvelõ Szövetkezet

 

Ajánlja fel adója 1%-át a Csömöri Lovas és Természetbarát Közhasznú Egyesület számára!

Adószám:
18716779-1-13

   
 

Két díjlovagló országos bajnokság egyidőben Székesfehérváron

2017-07-21 14:12

A Díjlovagló Szakbizottság felkérésére egyesületünk rendezi a székesfehérvári Kunos Lovardában az utánpótlás díjlovas országos bajnokságokat illetve velük együtt a Talentum Kupa 2017. évi döntőjére minősítő CDN-B* versenyt. A bajnokságok logóját a grafikusnak készülő Melkvi Lotti ifjúsági díjlovas versenyzőnk szerkesztette.

  A szakbizottság elfogadta, hogy Horváth Béla Bence versenyiroda vezetőként most először ilyen rangos bajnokságokon debütáljon. A várható mintegy 200 startra figyelemmel az irodavezető munkáját – a feladatkörök kétszeres túlbiztosításával – Wöller Attila, Melkvi Lola, Horváth Boglárka számítógépes eredmény feldolgozók, Melkvi Lili protokoll referens és műsorközlő, Melkvi Lotti aszisztens fogja segíteni. A gazdasági vezető teendőit egyesületünk elnöke, Horváthné Jankovits Mónika látja el. Az írnokok sorába Dóczi Petra, Abai Bernadett, Tóth Zsuzsanna személyében nagy létszámú versenyeken, bajnokságokon gyakorlatot szerzett lovasok álltak.   

  A mintegy másfél millió forintos költségvetésű verseny szponzor szervezéséért és a sajtó nyilvánosságért a szakbizottság adminisztratív vezetőjével, Puskás Judittal és az utánpótlás bajnokságokért felelős szakbizottsági taggal, Kiss Biankával együttműködve dr. Paizs Gábor versenyigazgató felel.

  A Csömöri LTKE eszközeivel is közreműködik a bajnokság lebonyolításában például oly módon, hogy a jó idő esetén a két pályára tervezett lebonyolítású bajnokság egyik 20x40-es négyszögét és mindkét négyszög betűkészletét Cinkotáról fogjuk Székesfehérvárra vinni.

  Egyesületünk tagjai közül – a mai állás szerint – a Talentum Kupa OB-n fog indulni az „A” szintű Balla Orsolya – Lavina páros a felnőtt E-bajnoki címért; a Talentum Kupa OB-n a felnőtt L szinten és az U25-ön L-feladatokban Pataki Viktória – Warnstein Junior;  a Talentum Kupa OB-n a felnőtt licenc szerző szinten, az U25-ben pedig M-kategóriában – az I-es licenc kiváltásához amúgy már jogosultságot szerzett – Simó Zsófia – Calipso egység, az október 8-ai, a sóskúti Pest megyei bajnokságon elért eredményéről függően a Talentum Kupa OB-n a felnőtt licencszerző kategóriájában Paizs Petra Míra – Bachend páros. A Talentum Kupa döntőre Horváth József Duk Rawa nevű lovával A és L szinten is minősült. A cinkotai páros indulása várhatóan csak a nevezési zárlat előtt fog végleg eldőlni.

  Simó Zsófia és Pataki Viktória indulásával egyesületünk az U25 csapatbajnokságra is tud nevezni.

  Cinkotáról a négyszögön kívül várhatóan hét lovat, Csömörről kettőt, továbbá a XVII. kerületből Simó Zsófia – és Horváth József által edzett, a Monte Vigo SE tagjaként versenyző – Bárány Kata lovát kell majd Székesfehérvárra szállítani. Ezért várhatóan a cinkotai kamion kettőt fordul és a szedervölgyi telephelyről a versenyirodai felszereléssel együtt az utánfutón két csömöri ló is fog utazni.  

A(z) kupa 28-30-ig.jpg megjelenítése